محل تبلیغات شما

اجازه بده بگم از صمیم قلبم متاسفام بخاطر دردایی که کشیدیتنها اشتراک دردی من و تو الان این بدن درده که طبق چیزی که خوندم تو هم تجربش کردی.متاسفام جناب اقای معشوق.متاسفام بخاطر دنیایی که تحمل خوش بودنتو نداشت.متاسفام که انقدر تو زجر کشیدیمتاسفام که درک نکرد کسیچقدر صبور بودیچقدر زیاد که من حتی یه صدمشم ندارمکاشکاش دنیا برات بد نمیخواس.کاش دنیا برامون بد نمیخواست.‌این دفعه بی اجازت جمع بستمچون این یکی رو واقعا مشترک میبینمبرا تو بد خواست که این درد رو انداخت به جونتبرا من بد خواست که نذاشت داشتنتو تجربه کنم‌.

من بدنم بد درد میکنه.بگو تو ۸ سال اینطوری درد نکشیدی!بگو و ارومم کنبگو همه چی درونی بوده.بگو نمود بیرونی نداشتهبگو دردی در کار نبوده و فقط همون خود در گیری بوده.‌.بگو

چرا اخه تو کاندید شدی واسه این تقدیر لعنتی:////////////////مگه تو چیکار کردیمگه ما چیکار کردیم‌‌‌مگه تو هیزم تری به کسی فروختی؟؟؟؟؟؟مگه من هیزم تری به این ادما فروختممگه چیکار کردی که استحقاق درد داشتی؟؟؟؟؟مگه چیکار کردم که استحقاق عشق نداشتممگه چیکار کردیم که استحقاق خوشبختی نداریم؟؟؟؟

تو بگو با درد نداشتنت چیکار کنم

تلخ ترین قهوه دنیا

کجا درد تو از تنم بیرون میره.چرا غمم تموم نمیشه؟

تو ,بگو ,چیکار ,درد ,متاسفام ,مگه ,که استحقاق ,تری به ,متاسفام که ,مگه چیکار ,هیزم تری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها